Foto: KFUM-Spejdernes kommunikationsteam
12-01-2022
Om få dage begynder Landslotteri 2022, og I kan sagtens nå at være med. Salgsperioden løber fra den 22. januar frem til den 14. maj 2022.

KFUM-Spejdernes landslotteri starter den 22. januar

Om få dage starter Landslotteri 2022, og I kan sagtens nå at være med og tjene penge til gruppens aktiviteter.  Helt frem til maj måned 2022 kan I bestille lodsedler hos 55 Nord. Lodsedlerne sælges for 25 kr. pr. stk., og gruppen kan tjene op til 17 kr. pr. solgt lodseddel.

Lodsedlerne må sælges overalt. Hos familie, ved dørsalg eller ved salg foran supermarked mm. Lodderne er skrabelodder, så man kan straks se, om man har vundet. Gevinstchancen er stor, og vi har fokuseret på friluftsgaver som rygsække, gavekort til 55 Nord, gavekort til overnatning på savannen i Knuthenborg og Kok-Sammen med familie og venner på Spejdercenter Houens Odde. Som en ekstra bonus kan man også deltage i konkurrencen om en overnatning på den flydende shelter på Houens Odde.

Inspiration til at sælge lodsedler

For at hjælpe grupperne med at få skub i salget af lodsedlerne er der blevet lavet en guide med tips og tricks til at øge salget. Går salget godt, kan gruppen i hele perioden bestille flere lodsedler via den mail, som er sendt til gruppeledere og kasserere. Har du problemer med bestillingen eller har du ikke modtaget mailen, kan du kontakte lotteri@kfumspejderne.dk

Intern konkurrence

Ophold på Houens Odde er også gevinsten i den interne konkurrence. For hver gang gruppen sælger 10 lodder, kan I deltage i konkurrencen om et ophold på Houens Odde til en værdi af 20.000 kr.

Herlufmagle gruppe vandt sommerlejr på Houens Odde

I Landslotteriet 2021 deltog grupperne i det interne lotteri om at vinde en sommerlejr på Houens Odde. Den heldige vinder af den store præmie blev Herlufmagle gruppe tæt på Næstved på Sjælland. Læs historien her.

Landslotterimærket

Læs mere om mærket her