20-09-2021
Den 12. september afholdte 20 spejdergrupper Naturens Uge, og du kan stadig nå at deltage i festlighederne - Naturløbene finder sted frem til den 24 oktober.

KFUM-Spejderne og jem & fix afholdte kick-off arrangement som afslutning på Naturens Uge

Som en del af Naturens Uge blev der den 12 september afholdt et kick-off arrangement af 20 spejdergrupper i hele landet. Til arrangementerne blev der opsat et Naturløb med poster, givet goodiebags med Gør det selv-figur og lavet en masse forskellige spejderaktiviteter.

En frisk dag med fokus på den lokale natur

Blandt de mange aktiviteter var der, udover byggeaktivteterne som Gør det selv-figur og insekthuse, selvfølgelig også pandekage-bagning og snobrød over bål. Naturens Uge fungerede samtidig som kick-off arrangement for et Naturløb, der er tilgængelig i lokalområdet hos alle spejdergrupperne. Naturløbet består af poster med forskellige aktiviteter, der alt sammen tager udgangspunkt i efteråret og som giver hele familien mulighed for at få en større kendskab til naturen og samtidig en sjov tur ude i det fri. Alt i alt blev det en sjov og aktivitetsrig dag for deltagere og spejdere, der endte ud med nye spejdertilmeldinger til flere af grupperne. 

Naturløbet fortsætter længere ind i efteråret

Hvis ikke I nåede at være med d. 12. september, så kan Naturløbet opleves frem til den 24. oktober. Der vil samtidig være mulighed for, at I kan hente en gratis goodiebag med materialer fra jem & fix til at bygge jeres egen Gør det selv-figur (Så længe lager haves)

Læs mere om Naturløbet her, og find det løb, der er nærmest jer. Her kan I også finde kort over posterne på de enkelte naturløb. 

30 spejdergrupper afholdte kick-off arrangement til Sankt Hans

Læs om hvordan det gik med Naturløb arrangementet til Sankt Hans i sommers.