14-11-2019
Gruppesite.dk søger en person, som har lyst til at stå spidsen for projektet og hjælpe med at give grupperne en plads på nettet. Læs mere om opgaven her.

Kan du hjælpe grupperne med at være synlige på nettet

Gruppesite.dk giver grupper og distrikter adgang til at få en nem hjemmeside. Nu søger projektet en ny projektleder, som har lyst til at bære arbejdet videre sammen med projektgruppen.

Lige nu står Gruppesite.dk overfor en opdatering. Her kan du få stor indflydelse på arbejdet, og hvad Gruppesite.dk skal tilbyde vores grupper.

Arbejdet kræver ikke, at du er en haj til hjemmesider eller kan kode. Vi søger en person, som har lyst til at sætte retning og sammen med projektgruppen kan tænke de store tanker, men som samtidig kan sørge for, at vi kommer i mål med opdateringen.

Du er i høj grad selv med til at forme opgaven, men det kan blandt være

  • Sørge for at sætte retning for gruppesite.dk sammen med projektgruppen og en ansat kommunikationskonsulent
  • Planlægge og strukturere arbejdet i projektgruppen
  • Motivere projektgruppen og være sparringspartner for medlemmer
  • Økonomistyring for projektet
  • Support- og udviklingsopgaver på gruppesite.dk

Hvis du har lyst til at høre mere om opgaven, kan du skrive til kommunikationskonsulent Christian Bruun på christian@kfumspejderne.dk eller ringe på 23455990.

Om Gruppesite.dk

Gruppesite.dk er lavet som en wordpress multisite-løsning og giver i dag giver Gruppesite.dk 200 grupper og distrikter en plads på nettet. Det gør dem synlige og lette at finde for nye spejdere, men arbejdet med at holde løsningen bag Gruppesite.dk kræver løbende vedligehold, support og drømme om, hvordan Gruppesite.dk kan blive endnu bedre.