Foto: Frederik Dahl Kehlet
03-03-2021
Patruljen for udvikling af forkyndelsesmaterialer søger hjælp til at få omsat ideer til praksis.

Ivrige praktikere søges til udarbejdelse af forkyndelsesmaterialer

Af Mette Lundegaard

Patruljen for udvikling af forkyndelsesmaterialer (PUF) er kommet rigtig godt i gang og har vildt mange ideer på bordet. Der sidder fire i patruljen, men nu er ideerne blevet så mange, så vi søger flere hoveder og hænder til at få ført de mange ideer ud i livet og gøre ideerne endnu bedre, så alle de lokale grupper kan få relevante og opdaterede forkyndelsesmaterialer med god kvalitet.

Der var engang ...

Der var engang, hvor forkyndelsesmaterialer var et trykt papirhæfte, der kom en gang om året. Sådan er det ikke - nødvendigvis - mere. Ligesom mange andre steder i spejderarbejdet tager forkyndelsen nye platforme og metoder i brug - om end I stadig også vil se trykte materialer, som fx andagtshæftet, der kom sidste forår til brug på sommerens lejre.

Nye projekter

PUF arbejder både med kursusudvikling, fornyelse og redigering af forkyndelsessiderne på korpsets hjemmeside og udgivelse af konkret forkyndelsesmateriale i mange former. Sidste nye skud på stammen er tre inspirationsvideoer til ulvene, der giver ideer til mærket Tro, håb og historier.

Vær med i båden

For at få liv i alle ideerne, søger vi folk til at være med til at konkretisere og videreudvikle PUFs ideer, så de kan blive til praktisk hjælp i grupperne. Har du evnerne, lysten og tiden og måske endnu flere ideer, så kontakt patruljeleder for PUF, Helene Drejer på helenedrejer@kfumspejderne.dk / 29930152 eller forkyndelsesleder Mette Lundegaard på mette@spejdernet.dk / 23106595, så vi kan  få en snak om mulighederne og forhåbentlig udvide antallet i PUF. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se sidste års sommerlejr-forkyndelse her - og de nye inspirationsvideoer her