Foto: Johny Kristensen
13-10-2021
Medlemsservice er blevet opdateret til en nyere version og har fået nye funktioner. Kom med på introaften og lær mere om de nye muligheder.

Introaftener om medlemsservice

Medlemsservice er blevet opgraderet til en nyere version og takket være en meget stor indsats fra projektgruppen, fungerer systemet nu i en ny udgave med mange forbedrede funktioner. For at kunne bruge systemet optimalt kan det være en god idé at få en introduktion til de nye features, som den nye version byder på.

Derfor har projektgruppen produceret videovejledninger og tilbyder desuden introaftener forskellige steder i landet. På introaftenerne får du tips og tricks til alle de mange funktioner medlemsservice indeholder, og du kan få hjælp til at finde rundt i den opdaterede og forbedrede udgave af Medlemsservice. Den lokale spejdergruppe, distriktet eller regionen er vært, mens projektgruppen bag Medlemsservice står for oplæggene. Listen af introaftener vil løbende blive lagt på i takt med, at aftalerne kommer på plads.

Introaftener:

For yderligere information og vejledninger

På siden medlemsservice.nu/ kan du finde informationer på support, bruger-til-bruger muligheder samt skriftlige vejledninger til medlemsservice. Det kan være en god idé at blive medlem af facebook-gruppen 'Medlemsservice - bruger til bruger', hvor knap 1.500 medlemmer hjælper hinanden. Find gruppen her.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte korpskontoret på mail: info@kfumspejderne.dk, mobil: 70 10 26 66 eller projektleder Kristian Rostgaard på kristian@kfumspejderne.dk eller på mobil: 22229421.