Foto: Allan Trolle
17-01-2019
Vær med til at invitere nye familier ind i spejdergruppen med Hele Danmarks Familieklub. Se her, hvordan I kan være med.

Hvornår har I sidst inviteret nye familier ind i fællesskabet?

Hele Danmarks Familieklub var en succes i Voerladegård, hvor børn og voksne uden netværk fik skabt relationer til familier i lokalområdet. Skal din gruppe være den næste til at starte en familieklub op?

I har sikkert allerede et godt fællesskab i jeres spejdergruppe, hvor der er højt til loftet. Ved at deltage i Hele Danmarks Familieklub får I mulighed for at invitere nye medlemmer ind. I vil modtage tilskud til mad og aktiviteter.

Alle frivillige tilbydes et kursus i at inddrage flere i spejderfællesskabet. De næste kurser ligger allerede d. 2. og 23. februar. I kan stadig nå at komme med.

Hvordan kan du blive en del af det?

Du kan lide ansvar og har lyst til at få erfaring med et nyt projekt, der gør en forskel for familier, som endnu ikke er en del af spejdergruppen. Du er fx rover, forælder til en spejder, sidder i gruppebestyrelsen eller er spejderleder. Eller måske har I bare lyst til at stille en spejderhytte til rådighed? Der er mange muligheder.

Lyder det som noget for dig og din gruppe? Så skriv til:

  • Frederikke Bothe frederikke@kfumspejderne.dk / 20551183
  • Ida Klausen ida@kfumspejderne.dk / 23458371
  • Thomas Olsen thomas@kfumspejderne.dk / 22229422

 

Om Hele Danmarks Familieklub

Hele Danmarks Familieklub er et projektsamarbejde mellem KFUM’s Sociale Arbejde, FDF og KFUM-Spejderne.

Familieklubberne skal drives af lokale kræfter i samarbejde med lokale samarbejdspartnere. Det foregår over en periode på seks måneder og har til formål at gøre en forskel for familier uden overskud i hverdagen.

Aktiviteterne ligner dem fra det traditionelle spejderarbejde. Forskellen er, at projektet ønsker at række ud over spejdergruppen og invitere familier ind, som ikke selv finder vejen ned til spejderhytten. Dermed bliver spejdergruppen til et lokalt kraftcenter.

Er du stadig nysgerrig? Så læs mere om projektet på https://spejdernet.dk/familieklub.