18-06-2022
Der er lavet et materiale til Spejdernes Lejr til brug ved den daglige forkyndelse, som også kan bruges på alle andre lejre.

Tag forkyndelsesmaterialet med på sommerlejr

Alle grupper kan nu hente fordybelsesmaterialet til SL2022. Materialet er skrevet, så det også kan bruges på alle andre lejre til en andagtsstund, når dagen starter. 

Til hver dag er der en historie og tre spor, der kan vælges imellem. Historierne tager forskellige problemstillinger op, som fylder i spejdernes hverdag. Brug dem som afsæt for en snak med spejderne om det, der fylder i deres liv. Vi anbefaler, at du læser fortællingen selv, inden du læser den op for spejderne, da fortællingens tema kan være meget personlig for spejderne, og måske kan der være brug for en snak efter fortællingen.

Der er også en leg til hver historie, som understøtter historiens tema, samt spørgsmål til historien, som du kan stille spejderne og bruge som udgangspunkt for en samtale. 

De tre spor

Da materialet er lavet til brug på Spejdernes Lejr, hvor der deltager en del korps med et ikke-kristent ståsted, er der lavet tre spor. Et, der tager udgangspunkt i kristendommen, som vi som KFUM-Spejdere kan gøre bruge af, et spor med islam og et spor med et ikke-religiøst udgangspunkt. Alle tre spor bygger på den samme historie og alle 3 findes af praktiske grunde i materialet.

Fysisk og online

Alle grupper, der er tilmeldt Spejdernes Lejr modtager en papirudgave af materialet, og ellers kan hele materialet hentes her