Foto: Christian Blom-Bloch
02-04-2020
KFUM-Spejdernes nyhedsbrev for kasserere og distrikts-/gruppeledere udkommer hvert kvartal. Det kommende nyhedsbrev sætter blandt andet fokus på gruppens økonomi, mens spejderaktiviteter er indstillet. Læs mere her.

Følg med i KFUM-Spejdernes kasserernyhedsbrev

Der er mange ubesvarede spørgsmål for gruppeledere og kasserere, mens mange aktiviteter bliver aflyst, hytter skal afbestilles eller bliver afbestilt.

I første omgang henviser vi til frivillighed.dk og deres artiklen Pas på foreningens økonomi under coronavirus. Samtidig gør vi opmærksom på, at gruppen kan søge friplads til spejdere (og få dækket korpskontingentet for spejdere), som måtte have brug for det fx pga. forældres afskedigelse som følge af coronakrisen. Du kan læse mere om fripladsordningen her.

Kasserernyhedsbrev for alle

Men inden påske kan gruppeledere og kasserere se frem til KFUM-Spejdernes kasserernyhedsbrev - og andre interesserede har også mulighed for at læse med. Hvorfor vi også gør opmærksom på nyhedsbrevet i det ugentlige nyhedsbrev, så alle får budskabet.

Derfor kan du - uanset om du normalt modtager kasserernyhedsbrevet - i næste uge læse artiklerne, som særligt stiller skarpt på gruppens økonomi. Artiklerne er klar inden påske og bliver udgivet hurtigst muligt. Du finder artiklerne på siden Nyheder for kasserer, så snart de er klar.

Har du spørgsmål eller bekymringer i forhold til gruppens økonomi, er du velkommen til at skrive til info@kfumspejderne.dk for råd og vejledning.