Foto: Frederik Dahl Kehlet
10-12-2020
Lejrledelsen har valgt temaet for Spejdernes Lejr 2022, som bliver Fælles om fremtiden. Et tema, som skal skabe rammerne for arbejdet både før, under og efter lejren.

'Fælles om fremtiden' bliver tema for Spejdernes Lejr 2022

Af Spejderne

Temaet 'Fælles om fremtiden' kommer til at fungere som rettesnor for lejrledelsens arbejder herunder særligt for områderne kommunikation og aktiviteter.

Valget er faldet på Fælles om fremtiden, fordi vi som spejdere tager ansvar for vores klode, menneskerne på den og vores fælles fremtid. Derudover at spejdere samarbejder både tværs af aldersgrupper, spejderkorps og internationalt. Som spejdere er vi et fællesskab, som løfter hinanden og løser udfordringer, som måtte opstå. På engelsk vil temaet blive omtalt: Our common future.

Charlotte Flaskager og Morten Lykkeberg, som er lejrchefer for Spejdernes Lejr udtaler:
"For os som lejrchefer betyder Fælles om fremtiden blandt andet, at vi på Spejdernes Lejr 2022 giver alle spejdere mod på mere, så vi bagefter kan skabe en bedre verden".

Nordens største spejderlejr 

Spejdernes Lejr er Nordens største spejderlejr med 40.000 deltagere og endnu flere gæster. Lejren vil blive afholdt i naturområdet Hedeland i samarbejde med Høje Taastrup, Greve og Roskilde Kommune. Lejren afholdes i dagene 23.-31. juli 2022.