Foto: KFUM-Spejderne Langø
29-06-2021
Efter et år med mange aflyste events, blev der den 23 juni igennem jem & fix samarbejdet, afholdt Sankt Hans rundt i hele landet.

30 grupper holdt Sankt Hans rundt i hele landet

Onsdag den 23 juni blev der fejret Sankt Hans hos 30 KFUM-Spejdergrupper, der trods udfordringer med restriktioner og mulighed for brandforbud, havde en vellykket og god aften. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med jem & fix og bød på alt fra goodiebags med Byg selv-figur, der kunne bygges på aftenen eller derhjemme, til bål med snobrød og skumfiduser.

En tiltrængt aften med mulighed for Naturløb efterfølgende

Tilsammen kom der over 3000 børn og voksne forbi Sankt Hans-arrangementerne og både hos spejderne og de fremmødte, kunne det ses og høres om, hvordan det var dejligt endelig at mødes igen og have en hyggelig aften sammen udenfor.

Sankt Hans fungerede samtidig som kick-off arrangement for et Naturløb, der er tilgængelig i lokalområdet hos alle spejdergrupperne. Naturløbet består af poster med forskellige aktiviteter, som giver hele familien mulighed for at få en større kendskab til naturen og samtidig en sjov tur ude i det fri. Det kom også til udtryk hos familierne, der deltog til Sankt Hans, hvor de efter at have oplevet aktiviteterne, kiggede efter fugle og snakkede om træer.  

Naturløbet fortsætter sommeren ud

Hvis ikke I nåede at være med den 23. juni, kan Naturløbet opleves frem til den 5. september. Der vil samtidig være mulighed for at hente en gratis goodiebag med materialer fra jem & fix til at bygge ens egen Gør det selv-figur (Så længe lager haves).

Læs mere om Naturløbet her, og find det løb, der er nærmest jer. Her kan også findes kort over posterne på de enkelte naturløb - www.jemogfix.dk/naturloeb

Naturløb: 8 grupper afholder Naturløb rundt om i landet

Her kan I læse om hvordan det gik med Naturløbet der blev afholdt i foråret.