Foto: Frederik Dahl Kehlet
01-11-2018
KFUM-Spejderne søger en kreativ studentermedhjælper med sans for eventplanlægning, koordinering og kommunikation til vores projekt med jem & fix. Ansøgningsfrist 29. november 2018.

KFUM-Spejderne søger studentermedhjælper til jem & fix

KFUM-Spejderne har indgået en aftale med jem og fix om projektet ”sammen bygger vi lokalsamfund”, hvorfor vi søger en ny projektmedarbejder (studentermedhjælper).

Projektets to dele:

Den ene del handler om koordinering af omkring 45 events afholdt af lokale KFUM-Spejder grupper og jem og fix i fællesskab. Formålet med at afholde events er at sætte fokus på de lokale ildsjæle, som kan skabe forandringer i deres lokalmiljøer. En vision som både KFUM-Spejderne og jem og fix deler.

Den anden del består i sammen med passionerede spejderledere at udvikle gode spejder-bygge-projekter. Formålet er her at sætte fokus på den kreative proces og de gode ideer.

Din profil

Du holder af struktur og systemer samt har lyst til at arbejde med koordineringen af frivillige spejderledere, samtidig er du ikke selv bange for at tage fat og bidrage med egne ideer. Du er måske i gang med et studie indenfor hospitality mangement, eventplanlægning eller kommunikation og brænder for samspillet mellem civilsamfund og handelssektoren. Men det kan også være du har en helt anden baggrund.

Dine opgaver

  • Kommunikation med den eksterne partner og på interne medier hos KFUM-Spejderne
  • Udarbejdelse af koncepter og præsentation af ideer
  • Kommunikation med lokale spejdergrupper og passionerede spejderledere
  • Inddragelse af frivillige spejderledere hos KFUM-Spejderne i arbejdet med aktivitesudvikling
  • Udarbejde evalueringer til den eksterne partner
  • Være en del af et team, der udvikler projektet over tid og gør det bæredygtigt

Du får kontorplads på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Vi forventer, at du taler og skiver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15 timer om ugen med start 1. januar 2019 (kan du starte tidligere kan dette også aftales). Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid. Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.

Vi er på udkig efter

  • En kreativ og iderig person
  • En person, der er proaktiv og følger op på aftaler
  • En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
  • En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med frivillige spejderledere

I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef. I.f.t. de daglige opgaver vil du referere til udviklingskonsulent Peter Lentz, som har rollen som projektleder. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter på pl@kfumspejderne.dk eller 20780870.

Vi skal have din ansøgning senest 29. november 2018. Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff på morten@kfumspejderne.dk. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 22229425.

Vi afholder samtaler den 5. december 2018.