Foto: Christian Blom-Bloch
11-02-2020
KFUM-Spejderne er en del af projektet Vores Natur, som i hele 2020 sætter fokus på den danske natur. Læs mere her.

KFUM-Spejderne er med til at fremme den vilde natur i Danmark

Af Elisa Rasmine Simony, projektmedarbejder Vores Natur

Projektet ”Vores Natur” er skudt godt i gang, og KFUM-Spejderne afholder i samarbejde med forskellige partnere aktiviteter i 2020, som alle kan deltage i.

Allerede fra starten af april vil Praktisk Økologi afholde otte kurser i KFUM-Spejdernes hytter rundt om i landet. På kurset bliver man uddannet til at være en af de nye ”vilde have-mentorer” og vil få viden om den vilde natur, hvor du bor.

Kurset om de vilde haver vil forgå over fem timer, og herefter er deltagerne rustet til at lære fra sig ude i grupperne.

Der er i øjeblikket ved at blive lagt sidste hånd på kurserne, men inden længe vil datoerne være at finde inde på Vores Naturs hjemmeside, voresnatur.dk, hvor der også er andre aktiviteter at finde.

Noget for alle

På hjemmesiden er det muligt at følge med og læse mere om projektet og dets fem fyrtårne:

  • Vild natur, hvor du bor
  • Naturstafetten
  • Natten i naturen
  • Vild mad
  • Naturen under overfladen

Løbende bliver der oprettet aktiviteter i aktivitetskalenderen. Aktiviteterne er opdelt under de forskellige kategorier, men alle med Vores Natur som den røde tråd.

På hjemmesiden er det også muligt at tilmelde sig Vores Naturs nyhedsbrev og holde sig opdateret. Meld jer til og være med til at rykke verden.

Vores Natur

Vores Natur er et projekt, hvor KFUM-Spejderne sammen med andre organisationer i 2020 giver viden og oplevelser i den danske natur, så vi kan tage aktiv del i den danske natur.

Sammen lærer vi vores natur bedre at kende, så vi bedre kan passe på den. Det gælder både store som små, naturkendere og nysgerrige. Sammen gør vi en vision til en mission og skaber mere plads til naturen og dens beboere.