Foto: Johny Kristensen
27-09-2018
Sammen med Folkekirkens Nødhjælp og Grøn Kirke søger vi en studentermedhjælper til projektet 'Håb til handling'. Læs mere om jobbet her.

Jobopslag: Vil du være med til at skabe håb for vores klode?

Folkekirkens Nødhjælp, KFUM-Spejderne og Grøn Kirke er gået sammen om et projekt, der vil være med til skabe håb hos børn og unge - at de kan gøre en forskel i.f.t. de klimaudfordringer, der fylder medierne. Til projektet søges en studentermedhjælper.

Projektet handler om at aktivere børn og unge gennem aktivitet, debat og samtale. Du skal bl.a. understøtte udviklingen af aktiviteter sammen med frivillige spejderledere og arrangere konference med temaet ”Håb til Handling”. Ideen i projektet er, at børn og unge lærer, at de kan gøre en forskel for klimaet, lokalt hvor de bor. Projektet tager udgangspunkt i FN’s Verdensmål samt de tre partners værdifællesskab gennem den danske folkekirke.

KFUM-Spejderne har i øjeblikket fire projektmedarbejdere, der arbejder med eksternt finansierede projekter, som er forankret i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi. Projekterne handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Frivillige spejderledere samt den ansatte projektchef, udviklings- og kommunikationskonsulenter sikrer sammen med projektmedarbejderne høj kvalitet og professionalisme i gennemførslen af projekterne.

Som medarbejder på en af KFUM-Spejdernes eksternt finansierede projekter bliver du givet stort ansvar for at nå de opstillede mål sammen med en ansat projektleder. Samarbejdet beror på stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt og kreativt i løsningen af opgaverne.

Din profil

Du er i gang eller færdig med din bachelor, hvor du har interesseret dig for klimaudfordringer, samfundsengagement, politik eller pædagogik. Det kan også være din studieretning er en helt anden, og du brænder for at formidle klimaudfordringer i børne- og ungehøjde.

Dine opgaver

 • Deltage i udviklingen af vedkommende aktiviteter til børn og unge sammen med frivillige spejderledere
 • Arrangere konference for 40+ deltagere med temaet ”håb til handling”
 • Deltage i opbygningen af partnerskaber mellem spejdergrupper og lokale sogne
 • Kommunikere projektets leverancer og ideer til målgruppen
 • Koordinere videoproduktion i Uganda, som produceres af frivillige fra KFUM-Spejderne og Folkekirkens Nødhjælp

Du får kontorplads hos KFUM-Spejderne på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, når dette giver mening. Vi forventer, at du taler og skiver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15 timer om ugen med start 1. november 2018. Projektet afsluttes den 30. januar 2020, hvor din ansættelses også stopper. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Noget af din arbejdstid vil ligge udenfor normal arbejdstid. Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.

Vi er på udkig efter

 • En kreativ og iderig person
 • En person, der er proaktiv og følger op på aftaler
 • En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
 • En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med de frivillige
 • En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
 • En person, der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter, som har deres daglige arbejde på kontoret.

I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef. I.f.t. de daglige opgaver vil du referer til projektlederen for projektet, der har ansvar for styring af projektet.

Vi skal have din ansøgning senest 28. oktober 2018. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff, morten@kfumspejderne.dk. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 22 22 94 25.