Foto: Gorm Dalbøge Bersan
26-09-2018
KFUM-Spejderne søger projektmedarbejder (studentermedhjælper) til ny indsats, der fokuserer på trivsel og engagement blandt frivillige spejderledere.

Jobopslag: Studentermedhjælper søges til projektet 'Det bedste sted at være frivillig'

KFUM-Spejderne søger projektmedarbejder (studentermedhjælper) til ny indsats, der fokuserer på trivsel og engagement blandt frivillige spejderledere.

Din profil

Du har lyst til at arbejde med organisationsudvikling og frivilliges engagement i spejderbevægelsen. Du holder af at organisere og arbejde målrettet efter konkrete resultater. Du har lyst til at arbejde systematisk med rekruttering, onboarding og engagement blandt frivillige spejderledere på et organisatorisk plan. Du er samtidig ikke bange for at tage fat og bidrage med egne ideer. Du er måske i gang med et studie indenfor HR-management, arbejdslivsstudier eller organisationsudvikling og brænder for frivillighed. Men det kan også være, at du har en helt anden baggrund.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde med projektet 'Det bedste sted at være frivillig'. Projektet har både fokus på at understøtte arbejdet med trivsel i spejdergrupperne og med at udvikle redskaber og koncepter, som den lokale gruppe kan bruge til at vedligeholde de frivillige spejderlederes engagement og motivation. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Etablering af procedure og konkrete redskaber til at understøtte arbejdet med trivsel lokalt
 • Arbejde med spørgeskema, opsætning og rapportering
 • Udarbejdelse af koncepter og redskaber indenfor HR-området med et twist af frivillighed
 • Udvikling af ’selvfaciliterende’ værktøjer til brug i de lokale spejdergrupper
 • Kommunikation med lokale spejdergrupper og passionerede spejderledere
 • Inddragelse af frivillige spejderledere hos KFUM-Spejderne i arbejdet med konceptudvikling

Som person er du:

 • Proaktiv og følger op på aftaler
 • God til at planlægge og nå opstillede mål
 • God til at kommunikere med de frivillige
 • Optaget af at levere et flot og gennemarbejdet produkt
 • Indstillet på at indgå i et team af projektmedarbejdere og konsulenter, som har deres daglige arbejde på spejdercenter CPH

KFUM-Spejderne har i øjeblikket fire projektmedarbejdere, der arbejder med eksternt finansierede projekter, som er forankret i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi. Projekterne handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Frivillige spejderledere samt den ansatte projektchef, udviklingskonsulenterne og kommunikationskonsulenter sikrer sammen med projektmedarbejderne høj kvalitet og professionalisme i gennemførslen af projekterne. Som medarbejder på et af KFUM-Spejdernes eksternt finansierede projekter bliver du givet stort ansvar for at nå de opstillede mål sammen med en ansat projektleder. Samarbejdet beror på en stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt og kreativt i løsningen af opgaverne.

Du får kontorplads på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Vi forventer, at du taler og skriver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15 timer om ugen med start 1. november 2018 (kan du starte tidligere kan dette også aftales). Du har selv stor indflydelse på din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge og dele af den vil ligge uden for normal arbejdstid. Lønnen er 138 kr. i timen + feriepenge.

Vi forventer, at du har erfaring med:

 • Procesfacilitering
 • Foreningsliv
 • Organisationsudvikling
 • Rapportering og spørgeskemaer (aktuelt bruges Surveymonkey)

I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef. I.f.t. de daglige opgaver vil du referere til udviklingskonsulent Kristian Rostgaard, som har rollen som projektleder og styrer projektet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian (kristian@kfumspejderne.dk) Tlf. 22 22 94 21.

Vi skal have din ansøgning senest den 21. oktober, og vi forventer at holde samtaler den 26. oktober . Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff (morten@kfumspejderne.dk). Hvis du har spørgsmål vedrørende ansættelsen, er du meget velkommen til at ringe til Morten på 22 22 94 25.