Foto: Johny Kristensen

Miljøskaber

Miljøskaber er et samarbejde mellem KFUM-Spejderne i Danmark og arbejdsgruppen Grøn Kirke - en gruppe under Danske Kirkers råd.
 
KFUM-Spejderne tager børn og unges bekymring for miljøet alvorligt. Samtidig mener vi, at kirken på landet har brug for en ny rolle og nyt liv. Derfor har vi skabt miljøskaber. Projektet vil skabe en ramme for hvordan kirken på landet kan være omdrejningspunkt for at få unge til at tage ansvar for vores natur og miljø

Projektet indeholder flere delprojekter. En frivillig projektgruppe udformer aktiviteter, som kan laves af spejdergrupper i samarbejde med lokale kirker.
Disse aktiviteter bliver i første omgang testet af ti grupper, og i 2016 vil materialet være klar til alle landets grupper.

gk_logo_01.png

Om Grøn Kirke

Grøn Kirke er en arbejdsgruppe under Danske Kirkers Råd, som arbejder for at udbrede kendskabet til miljødagsordenen gennem netværket af grønne kirker i Danmark. Netværket blev etableret i 2009 og består af ca. 125 kirker. Kirkerne bliver en del af netværket ved hver især at tage stilling til, hvordan de i det daglige kan skåne miljøet.

Læs mere om Grøn Kirke

logo.png

Om projektet

Projektet er støttet økonomisk af Kirkeministeriet