Foto: Lisbeth Simonsen


I KFUM-Spejderne er der altid plads til flere. Hos os handler det ikke om at være den dygtigste på holdet, men derimod om at være sammen og udvikle sig i fællesskabet.

Vi vil gerne have dig med i vores fællesskab, og har flere forskellige måder, du kan være med på:

Bliv spejder
I mere end 500 lokale grupper holder vi hvert år ca. 65.000 lokale events for børn og unge, hvor vi har fokus på at dyrke fællesskaber, nære venskaber, evnen til samarbejde og udvikling af sociale kompetencer i en indsats for “sammen at rykke verden med vilje”. 
Du kan være med uanset hvor gammel du er, og uanset hvor i landet du bor - der er altid i spejdergruppe i nærheden. 
Kontakt din nærmeste gruppe.


Mød andre småbørnsfamilier i naturen
Naturliv for Småbørnsfamilier er et landsdækkende samarbejde mellem KFUM-Spejderne, Ungdommens Røde Kors og Natur&Ungdom.
Formålet med projektet er at give flere danske børn og deres familier mulighed for at få glæde og gavn af naturen og møde nye mennesker i lokalområdet. 
Læs mere om projektet Naturliv for småbørnsfamilier

 

Få god mad og nyt netværk i Folkekøkkenet
Spejdernes folkekøkken er et månedligt folkekøkken i Kgs. Enghave i København, hvor du kan købe sund aftensmad, deltage i aktiviteter og møde din nabo
Spejdernes folkekøkken har til formål at skabe et fællesskab i lokalområdet Kgs. Enghave og omkring Spejdercenter CPH og samtidig give mulighed for at folk fra nærmiljøet kan samles om et billigt måltid af god kvalitet. Ydermere tilbyder folkekøkkenet også aktiviteter og leg for alle børn og voksne. Spejdernes folkekøkken drives udelukkende af unge frivillige. 
Læs mere om Folkekøkkenet

 

 

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer