Samarbejdet har givet KFUM-Spejderne et spændende aktivitetshæfte med tilhørende svanemærke, som er gratis for KFUM-Spejdernes spejdere at bestille og arbejde med.

KFUM-Spejderne i Danmark og Miljømækning Danmark gik i vinteren 2016 sammen for at udvikle et aktivitetshæfte målrette ulve, juniorer og tropspejdere - spejdere i alderen 10 til 16 år.

For KFUM-Spejderne var Miljømærkning Danmark en samarbejdspartner, som kunne være med til at forstærke vores vision: Sammen rykker vi verden - med vilje. Omvendt ønskede Miljømærkning Danmark, at målgruppen fik et bredere kendskab til Svanemærket.

Gennem projektet blev der skabt et aktivitetshæfte og mærke, som skal give de 12.000 spejdere i målgruppen et kvalificeret kendskab til Svanemærket og samtidig bidrage til, at spejderne oplever stolthed over, at de sammen med andre bidrager til at passe på miljøet og hinanden.

Aktivitetshæftet og mærket blev sendt ud til alle grupper i midten marts 2017. Du kan se aktivitetshæftet her.

Vi vil også gerne samarbejde med dig

Har du en idé et til nyt projekt, så vil vi gerne høre fra dig. Vi har samarbejdet med mange forskellige fonde, organisationer og virksomheder, og der er også plads til dig.

Kontakt os på info@kfumspejderne.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.