Spejderbande til BUSK-arrangement
Bande til BUSK
Lisbeth Simonsen

Hvad får du ud af at være frivillig hos os?

KFUM-Spejderne er en frivilligt ledet børne- og ungdomsorganisation, der klæder børn på til at tage ansvar for sig selv og verden.

Som frivillig har du mulighed for både at opnå en personlig og faglig udvikling, og du bliver en del af et stort fællesskab og netværk, der er med til, at rykke verden - med vilje.

Der er plads til alle, der vil være frivillig hos os. KFUM-Spejderne tror på, at alle har nogle særlige kompetencer, de kan udvikle og bidrage med.

Måske har du lyst til at være med til at afholde de ugentlige møder for børnene i dit lokalområde? Måske vil hellere lave en hjemmeside, skrive artikler til medlemsmagasinet,  bage kage til et arrangement eller udvikle dine evner som projektleder, i et af vores mange projekter. 

Du kan være frivillig på daglig basis, men du kan også bare hjælpe til, når du har tid. Det afhænger meget af, hvilket projekt du er frivillig på.

Det er fint, hvis du er spejder, eller har prøvet at være det, men vi har også mange frivillige, der aldrig selv har været spejder, men som tænder på udfordringerne, sammenholdet, muligheden for at få noget fagligt på CVet eller bare møde nye venner.