Foto: Elsebet Gregersen
08-10-2017
Snøfler. En lækker klassiker, der altid falder i god jord, har nu fået søskende med henholdsvis smag af lakrids, chili og karamel. Vi har testet to af dem og selvfølgelig også smagt på den originale.

Chili Klaus møder snøfler

I starten er smagen blot, som den altid er; men fortvivl ikke, den snyder dig indenom. Chilismagen kommer snigende, og det er den, der sidder tilbage i munden, når du er færdig med din snøfel (eller din pakke snøfler, upsi) Synes du, at snøfler normalt er for søde? Så er det her, muligvis din nye yndlingsvariant. Hos redaktionen er denne variant dog testens ultimative taber.

En figenstang med lakrids?

Ja, du forstod overskriften helt rigtigt. Lakridssnøflen smager nemlig mere af en figenstang fra SFO’en med et tvist af lakrids, end den smager af en lækker snøfel, kæmpe minus, lidt skuffede blev vi. Men den kan sagtens nydes, og får derfor en fin 2. plads i dagens test. Vild du gerne have en snøfel med et tvist, der leder tankerne tilbage på eftermiddagshygge i 3. klasse, så er det her svaret!

Den klassiske

Alle kender den, alle elsker den; og det samme er gældende hos Scoutzone. En evig favorit og uden tvivl testens vinder. En stor bonus er, at de kan fås til få penge, og så er de perfekte at have med i enten tasken på den næste tur eller bare til det kommende måde - vi lover dig, at du bliver dagens redning.

FIND SCOUTZONE

Chili snøfler

Lakrids snøfler

Almindelig snøfler