Foto: Johny Kristensen
23-06-2018
Sæsonen er ved at være slut, men er du ikke helt klar til at sige farvel og på gensyn til spejderlivet? Vi guider dig til, hvordan du få friluftslivet med i din sommerferie

Sheltertur

Tag på sheltertur i et shelter nær dig. Du kan tage dine spejdervenner, familie, lejrkæreste eller ikke-spejdervenner med og hygge i shelteren hele natten. Husk en masse slik og den tynde sommersovepose; eller måske du lige skal se det danske sommervejr an. Find dit nærmeste shelter med shelterappen.

Bålhygge

Inviter alle dine bedste venner til bålaften i haven (kan også gøres indenfor foran en pejs, hvis vejret ikke tillader andet :). Stå klar med skumfiduser, snobrødsdej og en masse tæpper og puder. Den helt perfekte måde at bruge sommeren på.

Lej turist

Tag til en by du normalt ikke befinder dig i – og tag dine bedste spejdervenner med. I kan finde ud af, hvad byen har af attraktioner og forbedre jeres evner med kort og kompas, ved kun at bruge disse to ting til finde rundt med. Tegn attraktionerne ind på et kort, og så er du ready to go! Hvis ikke du selv vil planlægge det hele, er der her lækkert materiale til et mærke, der guider dig igennem alle Københavns must see!

Aftensmad over bål

Spørg dine forældre om du ikke må lave aftensmad en dag eller lav mad for dine venner. Gør et glødende bål klar, og find grillspyddene, foliebakkerne og ristene frem. Du kan lave alt fra foliebakker og gryderet til pølser og pizzaer Find inspiration her.

Ryk verden - med vilje

Brug en hel dag til at udleve KFUM-spejdernes vision. At rykke verden – med vilje. Du kan samle skræl, samle ind til et godt formål, hjælpe dine forældre, aflever dit gamle tøj til genbrug eller en masse andet. Der er 1000 muligheder, verden ligger åben.

Planlæg din spejderfremtid

Planlæg møder for de andre i din trop, så DU kan stå for nogle af møderne efter ferien. Find ud af hvad du gerne vil i forhold til spejder næste år. Vil du gerne på kursus? Vil du gerne blive hjælpe leder? Vil du gerne på løb? Vil du gerne arranger noget nyt? Vil du gerne tage et nyt mærke? Det er helt op til dig. Ligemeget hvad du beslutter dig for, er der et hav af inspiration af finde her på ScoutZone og resten af Spejdernet