Foto: Johny Kristensen
22-11-2021
KFUM-Spejdernes har fået en Ungeredaktion for de 13-17-årige. Bag det står en sej og dygtig redaktion - vil du være med?

KFUM-Spejdernes Ungeredaktion

KFUM-Spejdernes Ungeredaktion er et tilbud for unge spejdere i alderen 13-17 år. Bagved står en sej og dygtig redaktion, der sørger for, at du kan se, hvad der sker ude i spejderland og kan give inspiration til junior-seniors eget spejderliv.

På KFUM-Spejdernes digitale kanaler kan grupperne finde inspiration til aktiviteter i gruppen eller blot underholdning, der er med til at styrke fællesskabsfølelsen inden for spejderverdenen.

Følg med på Instagram

I kan møde den nye Ungeredaktion første gang på søndag, hvor Ida og Kathrine overtager KFUM-Spejdernes Instagramprofil og viser, hvad de laver 1. søndag i advent. Rammerne er frie til at lave netop det, de synes, der kan inspirere andre til spejderlivet. 
Følg med på KFUM-Spejdernes Instagramprofil her.

Vær med!

Redaktionen består lige nu af tre personer, og vil rigtigt gerne have flere med! De mødes 3-4 gange om året, hvor de får hygget, lavet indhold og snakket om Ungeredaktionens fremtid. De tager blandt andet ud, hvor historierne opstår. Derfor vil de også gerne høre fra din gruppe, når I laver spændende spejderarbejde, og om I har kommende redaktionsmedlemmer af Ungeredaktionen. 

I er altid velkomne til at kontakte os på mail for at høre mere.

Følg med online - eller kom og vær med!

Du kan selvfølgelig finde os på Instagram.

Vil du være med i redaktionen eller har du en god historie? Så send en mail.