Foto: Elsebet Kjems Gregersen
17-10-2017
PLan Platypus bliver kickstartet på Børkop station nær Fredericia. Men hvad har kursisterne egentlig pakket i deres rygsække, så de kan få det fedeste kursus?

Kursisterne er spændte, glade og en smule nervøse. Deres rygsække gemmer på guld, der kommer til at redde dem, når de står ude i en kold, våd skov en af de kommende efterårs nætter. Så stjæl med arme og ben, så din rygsæk også kan blive en konge værdig.

“En sovepose er virkelig vigtigt, det er ret sørgeligt uden”

“Barre fødder er IKKE en god idé; så sko er altid en vinder”

“Det er sjovt, når folk har deres tørklæder med, så kan man se, hvor de kommer fra” Det er også altid sjovt at bytte tørklæde med en af dine nye spejderfreinds - eller måske din lejrkæreste, who knows?

“SLIK, SLIK OG RIGELIGT SLIK. Toplommen på rygsækken skal bare fyldes godt op. Vi kan især anbefale chokolade, hvis man skal ha’ hurtig energi”

“Jeg har en kombrimerbar pose" (en drybag kan også gøre jobbet meget fint. Find en her)

“Når man vil lave sjov med ens patruljemedlemmer om natten, er det altid sjovt, hvis man har kuglepenne med. Så vågner de pludselig op om morgenen med et overskæg, haha”

“Jeg har en rubiks cube med, som jeg brugte til at underholde mig selv med i toget”

FIND SCOUTZONE

Mere om PLan Platypus

PLan PLatypus afholdes ligesom alle andre PLan kurser i efterårsferien. Du kan sammenligne DDS’ernes PLan med vores Roland kurser. PLatypus var i år et PLan 2, som er for spejdere på 14-15 år. Læs endnu mere om kurset her