Foto: Solaris
28-08-2017
Det første adventurespejdløb efter sæsonstarten er Solarisløbet.
Solaris afholdes altid sidste weekend i august, dog er der ikke noget løb i år, så du har rigelig forberedelsetid.
Løbet er en weekendshike med en gennemgående historie og forskellige poster - både i form af svære opgaver og vilde oplevelser.

Hvad?

Solaris kan afholdes i hele Danmark, og det har f.eks. startet i Legoland et år.

Hvis du tager afsted, kan du forvente, at det bliver vildt, det er uden tvivl løbets kendetegn. Rappelling og svævebaner er ikke ualmindeligt at møde på Solaris. Man har også kunnet opleve en færgekapring, at flygte fra fængslet, og at man som deltagere var passagerer på et fly mod Hong Kong.

Når du er på Solaris, kan du næsten med sikkerhed komme til at opleve noget, du aldrig har prøvet før.

På tidligere løb er der blevet dræbt slanger, der senere er blevet til mad og sejlet 2 kilometer i store, hjemmefoldede papirsbåde.

Hvorfor?

Du skal tage afsted, hvis du vil opleve noget nyt og anderledes, og hvis du kan lide at udfordre  - både i forhold til dine spejderskills, men også fysisk og psykisk.

Hvem?

Man skal kunne gå 50-60 km med egen oppakning, og man skal kunne svømme 200 meter.

Derfor skal dem, du tage afsted med, være en patrulje du kender godt, og en du kan holde ud - uden søvn men med en masse regnvejr. Man bliver en helt anden person, når man er presset, og derfor kommer man virkelig til at kende sin patrulje godt på sådan en weekend.

Alt det, du ikke ved?

Hvis du skal på Solaris er det vigtigt, at du pakker vandtæt, man kan næsten regne med, at man skal igennem noget vand på den ene eller den anden måde.

Og regntøj redder dig virkelig, jeg stod selv uden, fordi vejrudsigten sagde det ville blive godt vejr - aldrig stol på den.

Ud over det skal man bare have godt humør og gåpåmod med, for man ved aldrig, hvad der kan ske på et Solaris løb. Læs mere om løbet her, eller find dem på Facebook: http://solaris.dk/