Foto: Jesper Toft
01-07-2017
Føler du, at spejder begynder at blive lidt kedeligt? Laver i altid det samme, og er du ved at være for gammel til at riste skumfiduser igen, igen? Kunne du tænke dig at blive udfordret både fysisk og på dine spejder skills?
Så læs med her, og lær mere om en helt ny verden.

Adventurespejd er en actionfyldt, anderledes udgave af det almindelige spejderarbejde. Man bliver udfordret fysisk og psykisk, og så får man testet sine spejderfærdigheder.

Men når man kigger bort fra de hårde, pressede situationer, er det også mega hyggeligt.

 

Fantasirammen er vigtig

En stor del af et adventure spejderløb er historien/temaet. De fleste løb har et gennemgående tema, som man følger hele vejen igennem.

Det kan være alt fra terrorisme og svindel til Alice i Eventyrland.

Temaet er med til give løbet en mening og gør det hele lidt sjovere.

På posterne får de almindelige spejdermøder lige pludselig mening, du skal rent faktisk bruge det du har lært. Lige fra dine vildeste evner inden for pionering til at tænke så kreativt, at dit hoved næsten springer..


Konkurrencen er hård

På løbene er man i konkurrence mod de andre patruljer. Det motiverer en til at gøre sit bedste, selvom man ikke har sovet hele natten, og det står ned i stænger.

Oplevelserne er ikke nødvendigvis fede i øjeblikket, men når man har gennemført og er kommet i mål, mærker man virkelig, hvorfor man bliver ved med at komme tilbage og presse sig selv.

Uanset om man går efter at vinde, eller man bare gerne vil gennemføre, får man virkelig en succes oplevelse når patruljen endelig kommer i mål og er til præmieoverrækkelsen.