Spejder - Modstand - Frihed Befrielsen 1945
Tag med os når vi oplever danmarkshistorien fra spejderperspektiv
og for 4. år i træk byder på unikke oplevelser.
Egnet til flok, junior og trop (OPS. flok er på venteliste)
Startdato: 30-05-2020 17:53
Slutdato: 01-06-2020 17:53
Pris: 450 kr.
Tilmeldingsfrist: 23-03-2020
Max antal deltagere: 120
Arrangørs navn: Daniel Hartig
Arrangør e-mail: dbh@timewinder.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Grønnesegård Gods
Adresse:
Amtsvejen 280
3390 Hundested
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

TimeWinder - Vintage Lejr

Du kan komme med som dig selv, i din patrulje eller med din gruppe. Det er også muligt at være med som gæst i en anden patrulje eller være en del af staben.

Igen i 2020 har I den unikke mulighed for at tage på vintage-spejderlejr over 3 dage. VintageSpejd sender spejderne tilbage i tiden i anledning af 75 året for Danmarks befrielse, hvor I kommer til at opleve, med aktiv deltagelse, hvad spejd var dengang, og hvordan spejderne blev brugt i samfundet på tværs af korps. 

TimeWinder har sat rammerne for en spændende og unik måde at lave spejderlejr på, med masser af historiske deltagere og deltagende spejdere, veteranmaskiner og involverende fremvisninger, som vi glæder os til at dele med jer. 

VintageSpejd vil give jer indsigt i, hvem I er som spejdere og du vil som individ få afsæt i historien og tage oplevelserne og erfaringerne med dig. Som spejder får du indsigt i at være med til at forme det samfund, som vi lever i og forholde os aktivt til, hvad spejd for dig er i fremtiden.  

TimeWinder leverer en helt unik og yderst autentisk kulisse til lejren. Spejderne vil møde alt lige fra ægte dampmaskiner, automobiler og personer fra tiden omkring Anden Verdenskrig. Lejrstaben samarbejder desuden med historiske reenactere og museer om at skabe yderst autentiske rammer og opgaver for lejrens deltagere.