De deltagende troppe dyster mod hinanden og øvelsen er velkrydret med traditionelle spejderfærdigheder kombineret med nye og udfordrende opgaver.
Startdato: 28-10-2022 19:00
Slutdato: 29-10-2022 00:10
Pris: 50 kr.
Tilmeldingsfrist: 02-10-2022
Max antal deltagere: 250
Arrangørs navn: Sct. Georg Distrikt/Roskilde Gruppe
Arrangør e-mail: thorsnat@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 61205689
Stednavn: Skoven Ny Tolstrup ved Hvalsø
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Thors’ Natøvelse

Temaet for årets natøvelse er “Da farfar var spejder” I 1960érne var bogen “Spejderliv” den grundlæggende bog for alle KFUM-spejdere. I den bog kunne man lære om alle de klassiske spejderfærdigheder. Spejderfærdighederne var bygget op omkring 4 prøver og et antal duelighedstegn.

På Thors Natøvelse i 2022 vil opgaverne være bygget op omkring de færdigheder, der skulle til for at bestå:

Spejderprøven,
2. klasses prøven og 
1. klasses prøven samt,
et antal af de forskellige duelighedstegn.
Tilmeldte troppe vil efter 1. september 2022 få tilsendt uddrag af kravene fra prøvesystemet og duelighedstegn. Det kan være en god idé at træne de færdigheder før natøvelsen.

De deltagende troppe dyster mod hinanden og øvelsen er velkrydret med traditionelle spejderfærdigheder kombineret med nye og udfordrende opgaver. Øvelsen foregår på den måde, at hele troppen med op til 3 ledere deltager i konkurrencen samlet. Troppen vil typisk etablere en base et centralt sted i skoven i forhold til posternes placering. Lederne vil herfra sende spejderne ud enkeltvis eller i mindre grupper til løsning af forskellige opgaver fordelt på bemandede og ubemandede poster forskellige steder i skoven. Posterne har forskellige åbningstider under natøvelsen. Der forsøges i konkurrencen at korrigere pointtallene, så små og store troppe kan konkurrere på lige vilkår.

Hvad koster det: 400,- kr. pr. trop plus 50,- kr. pr. spejder/leder