Anorak af gammelt patruljetelt
Joan Kæmsgaard Villadsen
Har din spejdergruppe også gamle telte liggende, hvor der lige mangler stænger, eller andre dele? Og har du tænkt, at det er ærgerligt, det må da kunne bruges til noget? Så skal du med på denne workshop, hvor vi giver telte nyt liv ved at upcycle det til friluftsudstyr.
Startdato: 19-09-2020 09:00
Slutdato: 20-09-2020 15:00
Pris: 500 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-09-2020
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: syselv@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Annonceres senere
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Sy selv – upcycling Vest 2020

På denne workshop får du mulighed for at få inspiration og vejledning til hvordan man selv kan lave sit udstyr, samt prøve kræfter med Upcycling. 

Gennem de senere år er der kommet et naturligt fokus på ressourcer og genbrug, det har Fjeldgruppen naturligvis stor interesse i og udbyder derfor nu denne workshop, hvor du vil få mulighed for at lære om de forskellige materialer og hvad man kan få ud af dem. Vi har de seneste par år samlet ind på festivaler og af genbrugsguldet har vi fremstillet alverdens udstyr. 

Den viden vil vi gerne give videre og vi håber du vil være med.

På workshoppen vil du få:

·       indblik i materialernes anvendelse inspiration til udstyr redskaber til hvordan du kan tage det med tilbage i din spejdergruppe og dele ud af din viden. 
·       vejledning i syprocessen
·       guide til større projekter du gerne vil sy selv eksempelvis tøj, bivibags, tarps og meget andet
·       mulighed for at bruge din egen kreativitet på de materialer vi stiller til rådighed

Deltagerne kan derudover medbringe egne projekter og ideer, som instruktørerne vil hjælpe og vejlede med i det omfang det er muligt. 

Vi stiller materialer og symaskiner til rådighed. Alt hvad du producerer af vores gamle telte får du naturligvis lov at beholde. 
Man er meget velkommen til at medbringe sin egen symaskine og sygrej. Har man noget overskudsstof eller ett gammelt telt liggende tages dette imod med kyshånd.

Overnatning i eget medbragt telt eller på gulvet i hytten. Fjeldgruppen står for frokost og aftensmad om lørdagen, samt morgenmad og frokost om søndagen. 

Bemærk:
Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk. 

Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berith Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.