Lasse Mørch
Er du mellem 14-16 år? Har du lyst til at få nye venner for livet fra hele Danmark? Vil du gerne lære mere om dig selv og patruljen? Vil du godt blive bedre til at planlægge møder og få redskaber til at få nye idéer?
Hvis du kan nikke ja til bare én af disse ting, så skal du med på Roland 2!
Så tag med når Klan Retro holder kursus i efterårsferien 2021, for vi glæder os rigtig meget til at holde kursus for dig!
Startdato: 16-10-2021 12:01
Slutdato: 23-10-2021 12:00
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 03-10-2021
Max antal deltagere: 50
Arrangørs navn: Lasse Mørch
Arrangør e-mail: Lassemorch@me.com
Arrangør telefonnummer: 31234546
Stednavn: Allerød
Adresse:
Harebo Hytten
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Roland 2.1 af Klan retro

På Roland 2 kommer du og dine nye spejdervenner til at få mange oplevelser, som I aldrig glemmer. Gennem hele ugen vil du sammen med dine medkursister udvikle sig og få en masse nye redskaber og egenskaber som du kan tage med hjem og bruge i din patrulje. 

Gennem ugen vil du lære om hvordan man får den bedste idé til spejdermøderne, hvordan du får den udført og hvordan du kan bruge palletten og spejdermetoden til det, samt hvordan du giver og modtager god feedback. 

Du vil lære hvordan du sammen med din patrulje lære om, hvordan man forebygger og håndtere konflikter, der kan opstå når man arbejder flere sammen. 

Sammen kigger vi også indaf så du kan lære mere om dig selv. Du vil lære om hvordan du passer ind i patruljen og hvordan man sætter sig nogle mål. 

Lyder alt dette som noget for dig, så pak tasken, snør vandrestøvlerne godt ind, rul tørklædet og knap uniformen for Klan Retro vil rigtig godt have dig med på eventyr!

Vi ses til efterårsferie 2021!