Houens Odde Spejdercenter
Roland 2 - Hverdagens helte 2017
Roland 2 - En del af Verdensmålene er et spændende, lærerigt og sjovt kursus for unge mellem 14-16 på smukke Houens Odde Spejdercenter. Vi ses i efterårsferien 2020!

Kurset er fyldt på og der er ikke plads til flere på ventelisten.
Der er stadig pladser på Roland Retro 2.1. i efterårsferien. Læs mere her https://spejdernet.dk/arrangementer/roland-retro-21-2/
Startdato: 10-10-2020 13:00
Slutdato: 17-10-2020 12:30
Pris: 1600 kr.
Tilmeldingsfrist: 27-09-2020
Max antal deltagere: 36
Arrangørs navn: Rikke Thomasberg & Ditte Maria Hjermitslev
Arrangør e-mail: rikke@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 40501046
Stednavn: Houens Odde Internationale Spejdercenter
Adresse:
Houens Odde 14 - Stensgården

Roland 2 - En del af Verdensmålene

Roland 2 - En del af Verdensmålene, er et kursus for dig der er mellem 14-16 år gammel og som brænder for at få en fed spejderoplevelse. 

Kender du, de 17 verdensmål fra FN? Nej, frygt ej, når du kommer hjem kender du dem allesammen. Vi kommer til at få dem helt ned i øjenhøjde og lave aktiviteter med dem, men oveni det får du også en masse anden viden med hjem.

På kurset vil du lære en masse nye færdigheder, du vil få nye venner og du vil udvikle dig. Fra start sætter vi nogle mål for dig, sådan at du får lige præcis det ud af kurset du ønsker dig.

Du vil lære hvordan du afholder et godt spejdermøde, hvor du både bruge spejdermetoden, men også de gode værktøjer fra paletten og den kompetencebaserede uddannelse, og hvis du ikke kender dem nu, så er det altså helt okay, for vi skal nok lære dig om dem! 

Vi skal også lære hvordan man arbejder godt sammen i en patrulje, så f.eks. skal i lære om konflikthåndtering, teambuilding og så er der selvfølgelig også massere af tid til at lære hinanden at kende i sin patrulje.

Alt dette og MEGET mere til, er Roland 2 - En del af Verdensmålene. Vi i staben glæder os helt vildt til at møde jer på Houens Odde! Vi ses!

Har du nogle spørgsmål så send endeligt en mail på: rikke@kfumspejderne.dk