Johnny Kristensen
Har du lyst til at bruge en uge på at udvikle dig selv gennem fede aktiviteter, med nye venner, i skønne omgivelser? selvfølgelig vil du det! så er det her du skal tilmelde dig.
Startdato: 12-07-2020 15:00
Slutdato: 19-07-2020 19:30
Pris: 1850 kr.
Tilmeldingsfrist: 28-06-2020
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Natasha Gredsted, Emil Rose
Arrangør e-mail: vierflere@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 25310669, 40316091
Stednavn: Københavns hovedbanegård
Adresse:
Bernstorffsgade 16
1577 København V
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Roland 1 - Vi er flere end mig! (712)

Har du også overvejet om der findes flere spejdere uden for din gruppe? Eller dit distrikt? Det gør der! Og tænk en gang på hvor mange flere spejdervenner der findes ude i Danmark, eller på hele Jorden! Og den nemmeste måde at møde dem på, er på Roland 1 - Vi er flere end mig. Vi lover dig læring og udvikling, sjov og spas, oplevelser og hyggestunder - men mest af alt lover vi et nyt fællesskab!

 

Vi mødes allesammen på Københavns Hovedbanegård hvor kurset starter. Derfra vil vi i fælleskab bevæge os mod Bornholm hvor vi skal bruge ugen på spejdercentret Rømeregård og nyde alt det bedste bornholm har at tilbyde. Kurset slutter igen på Københavns Hovedbanegård.

 

Roland 1 er en uge i din sommerferie fyldt med det bedste du kender fra spejder. Fællesskab og bekendtskaber, hyggelige stunder ved lejrbålet, det fede i at lave mad fra bunden og at spise ved et bord du selv har bygget. Vi indrømmer det gerne, det er jo egentlig ret fedt at kunne klare sig selv. Det bliver en uge med latter og fællessang i dine ører, duft af bål og bacon i næsen og ikke mindst den smukke bornholmske natur at kigge på. Ude mellem klipper og træer danner vi rammen for et kursus med fokus på dig, men også mig og alle de andre. Du vil opleve at fællesskab og bånd kan være større end fællesleg, patruljeliv og samarbejdsøvelser. På ”Roland 1 - Vi er flere end mig”, er her plads til alle. Og vi er sikre på at denne uge på Bornholm bliver fyldt med mere sjov og federe oplevelser end både campingferier eller en tur til Mallorca. Vi ses!