Roland 1
Emil Gungaard
Kom med til 7 dage med spændende aktiviteter, sammen med alletiders Roland 1 stab på Moselund Spejdercenter lidt nord for Århus
Startdato: 17-10-2021 12:30
Slutdato: 23-10-2021 13:30
Pris: 1375 kr.
Tilmeldingsfrist:
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Andreas Schiermer Niebuhr
Arrangør e-mail: andreasn@lystrupgruppe.dk
Arrangør telefonnummer: 21563186
Stednavn: Moselund Spejdercenter
Adresse:
Aarhusvej 8, 8382 Hinnerup
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Roland 1 - Moselund Spejdercenter


Kunne du tænke dig at komme med på det fedeste Roland 1? Så vælg Roland 1 på Moselund Spejdercenter. Vi skal i løbet af ugen udforske og udvikle vores spejderfærdigheder. Samtidig skal vi hele jorden rundt for at møde andre kulturer og lære hvordan verden hænger sammen.
Vi skal Jorden rundt gennem en masse sjove og anderledes aktiviteter. Du, som deltager, vil udvikle færdigheder til at takle udfordringer, som kan opstå i patruljen. Du får derudover en grundlæggende erfaring med lejrpladsen og lejrlivet. 
Vi har en super kompetent stab, som arrangerer alle aktiviteterne i løbet af ugen, samtidig med, at de vejleder alle i din patrulje, så I kan reflektere over jeres oplevelser og får hjælp til at begribe hvad de har lært. 
Kurset vil drage nytte af korpsets Kompetence Baseret Uddannelse, der skal hjælpe dig til at reflektere og udvikle nye færdigheder. 
Hver patrulje vil få tilknyttet et tutorteam, som vil hjælpe patruljen med den Kompetence Baserede Uddannelse, og som vil følge og vejlede dem gennem hele ugen. 

Er dette noget for dig? - Så tag på Roland 1 på Moselund i efterårsferien 2020

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, eller andet godt, så skal du være velkommen til at skrive til kursusleder Esben Aagaard på eoestervemb@hotmail.com