Kom Jorden rundt på 7 dage, sammen med alletiders Roland 1 stab på Moselund Spejdercenter lidt nord for Århus

Kurset er fyldt op- vi henviser ril Roland 1 Slivsø, som stadig har ledige pladser
Startdato: 10-10-2020 13:00
Slutdato: 17-10-2020 13:00
Pris: 1375 kr.
Tilmeldingsfrist: 27-09-2020
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Andreas S. Niebuhr
Arrangør e-mail: andreasn@lystrupgruppe.dk
Arrangør telefonnummer: 21563186
Stednavn: Moselund Spejdercenter
Adresse:
Århusvej 8-10, 8382 Hinnerup

Roland 1 - Jorden Rundt


Kunne du tænke dig at komme med på det fedeste Roland 1? Så vælg Roland 1 på Moselund Spejdercenter. Vi skal i løbet af ugen udforske og udvikle vores spejderfærdigheder. Samtidig skal vi hele jorden rundt for at møde andre kulturer og lære hvordan verden hænger sammen.
Vi skal Jorden rundt gennem en masse sjove og anderledes aktiviteter. Du, som deltager, vil udvikle færdigheder til at takle udfordringer, som kan opstå i patruljen. Du får derudover en grundlæggende erfaring med lejrpladsen og lejrlivet. 
Vi har en super kompetent stab, som arrangerer alle aktiviteterne i løbet af ugen, samtidig med, at de vejleder alle i din patrulje, så I kan reflektere over jeres oplevelser og får hjælp til at begribe hvad de har lært. 
Kurset vil drage nytte af korpsets Kompetence Baseret Uddannelse, der skal hjælpe dig til at reflektere og udvikle nye færdigheder. 
Hver patrulje vil få tilknyttet et tutorteam, som vil hjælpe patruljen med den Kompetence Baserede Uddannelse, og som vil følge og vejlede dem gennem hele ugen. 

Er dette noget for dig? - Så tag på Roland 1 på Moselund i efterårsferien 2020