Foto: Kirstine Mose Schade
Der bliver vendt op og ned på spejderfærdigheder, når Roland 1 løber af stablen på Thorup Hede. Her venter vilde eventyr, store oplevelser og nye fantastiske venner!
Startdato: 27-06-2020 13:00
Slutdato: 04-07-2020 13:00
Pris: 1600 kr.
Tilmeldingsfrist: 14-06-2020
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Jonas Horn
Arrangør e-mail: jonas@freekyvision.dk
Arrangør telefonnummer: 60835969
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse:
Thorup Hedevej 20,
9330 Dronninglund
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Roland 1 - Helt af Sporet

Gør dig klar til en uge med de fedeste spejderoplevelser!

På Roland 1 kommer du i en patrulje med andre spejdere fra hele landet, der ligesom dig kommer til Nordjylland for sammen at træne jeres spejderfærdigheder. Sammen med din patrulje bygger du en lejrplads for ugen, sover i telt, laver mad, tager på løb og tusind andre ting.
Staben bag kurset er klar til at lære jer alt de ved, og sammen med din patrulje får du en af dem som tutor. Han/hun mødes med jer hver dag for at følge med i jeres samarbejde og lære jer lidt bedre at kende, så du får mest muligt ud af dit kursus.
Når ugen er omme, er I en elitepatrulje, som kan løse en hvilken som helst opgave.

Når du tager på Roland 1 – Helt af sporet, bliver hver dag vildere end dagen før. Vi mødes alle i Hjallerup (busvejledning følger i deltagerbrevet), men resten af kurset bliver på det fantastiske spejdercenter Thorup Hede, hvor det første af dine eventyr på ungdomskurserne udfolder sig. Du vil lære nye færdigheder og talenter og bruge dem på helt nye måder, du ikke har set til spejder før. Roland er mere end trebukke og koder – og på Thorup Hede løber de helt af sporet!