Kom med til Ønskeøen
I år kan vi invitere dine spejdere på en pinselejr med Peter Pan og ønskeøen som gennemgående tema. Spejderne kommer med til ønskeøen sammen med Peter Pan
Startdato: 30-05-2020 09:00
Slutdato: 01-06-2020 12:00
Pris: 300 kr.
Tilmeldingsfrist: 15-05-2020
Max antal deltagere: 150
Arrangørs navn: Moselund Spejdercenter
Arrangør e-mail: info@moselundspejdercenter.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Moselund Spejdercenter
Adresse:
Århusvej 10-12
8382 Hinnerup
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Kom med til Ønskeøen - hvis du tør! MUS-lejr på Moselund Spejdercenter

MUS-lejr er for de 6 – 10 årige spejdere, der kan tage på en rigtig spejderlejr på Moselunds dejlige naturområde. I år kan vi invitere dine spejdere på en pinselejr med Peter Pan og ønskeøen som gennemgående tema. Spejderne kommer med til ønskeøen sammen med Peter Pan

På MUS-lejren sover spejderne i telte og laver mad over bål, og lejren kan bruges som et godt alternativ til en sommerlejr.

Praktiske oplysninger

Lejren starter lørdag d. 30. maj med ankomst fra kl. 9.00 og slutter mandag d. 1. juni kl. 12.00. Det er muligt at ankomme fredag aften for at lave lejretablering også.
Stedet er Moselund Spejdercenter, Århusvej 8, 8382 Hinnerup (vest for Århus).

Spejderne skal medbringe personligt weekend udstyr og madpakke til fredag aften, hvis man vælger at ankomme der. Enheden skal desuden medbringe telte, kogegrej og almindeligt lejrudstyr. Der er toiletter og brus på Moselund Spejdercenter.

Prisen

Prisen for dette arrangement er 300.- pr spejder. Prisen inkluderer fuld forplejning fra lørdag frokost til og med mandag morgen.

Tilmelding

Senest tilmelding er den 15. maj på Moselund Spejdercenters hjemmeside:
www.moselundspejdercenter.dk hvor der også kan stilles spørgsmål.