Intet er så skønt som en kanotur ud i vildmarken!
Startdato: 07-05-2020 19:00
Slutdato: 10-05-2020 15:00
Pris: 1850 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-04-2020
Max antal deltagere: 24
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: kanovildmark@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Olofström, Sverige. Med start i Herlev
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Kano- og vildmarkskursus (IPP) 2020

Kano- og vildmarkskurset er et kursus for dig, der skal lede klanens/ troppens næste kanotur eller give lederne en anderledes oplevelse – eller for dig, der bare vil prøve en helt anderledes bededagsferie.

På Kano- og Vildmarkskurset giver vi dig masser af værktøjer og undervisning i sikkerhed, som det efterhånden kræver fra både gruppen og kommunen mv. På kurset bliver du undervist efter Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) IPP-standard, og vil efter bestået kursus modtage et IPP 1-roer bevis fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Du vil desuden lærer om turplanlægning og hvordan man organisere lejr, når man er på kanotur med en større gruppe. 

Kano- og vildmarkskurset er desuden et meget hyggeligt kursus. Der bliver mange hyggelige timer i kanoen på vej mod lejrpladsen, hvor man holder sin frokost på en lille solbeskinnet klippe midt på en sø eller foran bålet om aftenen, mens mørket langsomt sænker sig.

Helt sikkert er det, at der også venter mange gode natur oplevelser på kurset. Der er rig mulighed for at spotte dyr, som du måske ikke lige ser derhjemme, og måske opleve en bæver eller elg svømme over søen.

Du skal være fyldt 15 år, og du skal kunne svømme min. 200 meter.