Fra tidligere vandretur i Alperne
Jørgen Øllgaard
Tur til Kandersteg International Scout Center KISC og Charmonix med vandreture mv.
Startdato: 29-08-2021 06:30
Slutdato: 11-09-2021 22:10
Pris: 13250.25 kr.
Tilmeldingsfrist: 15-06-2021
Max antal deltagere: 36
Arrangørs navn: KFUM-spejdernes Voksenarbejde
Arrangør e-mail: ollgaard@privat.dk
Arrangør telefonnummer: 30782511
Stednavn: Kandersteg og Charmonix
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Årets sommertur går til Alperne.

Det er en tur for nuværende eller tidligere spejdere og deres venner, der har lyst til at opleve naturen og spejderfællesskabet. Målgruppen er dem, der måske ikke mere er så aktive i den daglige ledergerning.

Det er muligt at deltage i én af ugerne eller i begge uger:
·      Kandersteg 29. august til 4. september
·      Chamonix: 4. september 2021 til 11. september

Transport:
Egen bil, tog eller fly. P.t. er der reserveret flybilletter for de fleste tilmeldte.

Overnatninger: 
På KISC har vi reserveret hele Kanderlodge. Se evt.:
www.kisc.ch/stay-at-kisc/accommodation/the-kander-lodge/ 

Her er plads til 44 personer – normalt i dobbeltværelser, hvor to værelser deler et badeværelse. Der vil også være mulighed for at tage sit telt med og benytte det på en af teltpladserne på KISC. 

I Chamonix har vi fundet nogle store huse/hytter (chalets) med plads til 10 til 16 personer, hvor vi har dobbeltværelser med bad. I den store hytte er der plads til os alle til sammenkomster om aftenen. Husene ligger nede i byen og under en kilometer fra jernbanen, der går gennem byen. Så det er let at tage toget til en af de bjergbaner, der kan føre os op i bjergene til flotte vandreture. 

Arrangementer og oplevelser:
På KISC er det en stor oplevelse i sig selv at se og møde de mange udenlandske spejdere. Men området omkring KISC indbyder også til fine vandreture, ligesom vi tager til nogle af de nærliggende større søer og byer.

Chamonix er ”bjergvandrenes paradis”. Her er muligheder for vandring i alle sværhedsgrader, så vi skal nok arrangere ture for enhver smag.

I Kandersteg og især i Chamonix er der store naturoplevelser. Byerne (overnatningsstederne) ligger i ca. 1000 meters højde, hvilket normalt giver en meget behagelig temperatur. Når vi skal opleve bjergene, tager vi en lift op i ca. 2000 meters højde, så vi med det samme er oppe i højden med god udsigt. Hver dag tager vi et nyt sted hen – der er mange forskellige lifter. Når vi er oppe, deler vi os i grupper efter vandreevne/interesse: Meget let, mellem og lang tur. Så alle har mulighed for at deltage.

Tilmelding og priser:
Ovenstående pris er for to uger og incl. transtort. Se i øvrigt Rejsebrev nr. 1B: http://kfumvoks.gruppesite.dk/wp-content/uploads/sites/65/2020/09/Sommertur-2021-Rejsebrev-1B-Forel%C3%B8big-tilmelding.pdf

Læs mere om Voksenarbejdet på hjemmesiden: http://kfumvoks.gruppesite.dk/