Sammen med de andre kirkelige børne- og ungeorganisationer inspirerer vi hinanden til forkyndelsesarbejdet i de enkelte organisationer
Startdato: 14-01-2022 17:00
Slutdato: 15-01-2022 17:00
Pris: 475 kr.
Tilmeldingsfrist: 05-01-2022
Max antal deltagere: 68
Arrangørs navn: Styregruppen for Kristendom og Forkyndelse sammen med Konfirmandcentret (Kontaktperson: Forkyndelsesleder Mette Lundegaard)
Arrangør e-mail: mette@spejdernet.dk
Arrangør telefonnummer: 23106595
Stednavn: Gilwell-hytterne, Houens Odde
Adresse:
Houens Odde 14-20
6000 Kolding

Forkyndelseskonference

ARRANGEMENTET ER AFLYST GRUNDET CORONA

VI VENDER TILBAGE MED NY DATO

Forkyndelseskonferencen er et døgn sammen med ledere i andre kristne børne- og ungeorganisationer, som brænder for forkyndelsen. Sammen vil vi inspirere hinanden til det arbejde, vi hver især står i.

Weekenden arrangeres af KFUM-Spejderne i samarbejde med Konfirmandcentret, og der inviteres bredt i det kirkelige landskab.

Målgruppen er ledere, der enten arbejder med forkyndelse på nationalt niveau eller andre, der gerne vil bidrage til det.

Udover at vi glæder os til at få besøg af tegneserieforfatter Peter Madsen, vil programmet også sætte fokus på, hvordan vi agerer i et samspil med lokale ledere, der ikke nødvendigvis  bærer samme kristentro med sig som for år tilbage, og hvordan vi kan udruste de samme ledere til at formidle den kristne tro for de forskellige børn, de møder i byen og på landet. 

Hent det fulde program her