Morten Bjerrum Larsen
Lær at arrangere din egen fjeldtur. En sikker klassiker for alle, der drømmer om en vandretur på fjeldet, men ikke nødvendigvis har erfaringen eller viden om, hvordan man planlægger sådan en tur.
Startdato: 09-04-2020 19:00
Slutdato: 13-04-2020 17:00
Pris: 1700 kr.
Tilmeldingsfrist: 15-03-2020
Max antal deltagere: 25
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: fjeldvildmarkskursus@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Söderåsen Nationalpark
Adresse:
Mødested: Helsingør færgeterminal
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Fjeld- og vildmarkskursus 2020

Et godt begynderkursus, hvis du ikke har været i fjeldet før. Kurset giver en teoretisk og praktisk erfaring med alt fra udstyr til orientering. Her kan du opleve en fjeldtur i en koncentreret version i trygge rammer og samtidig lære, hvordan du selv planlægger DIN næste tur.

Kurset inkluderer en teoridag på Gillastig, samt 3 dages vandretur i Söderåsens nationalpark, hvor vi tester teorien i praksis.

Fjeld- og Vildmarkskursus er et kursus for dig, der aldrig har været i fjeldet før, eller kun på kortere ture i godt vejr og uden stor oppakning.

Kurset forbereder dig til at arrangere en fjeldtur med ligesindede (dvs. folk der har været på samme kursus eller tilsvarende).

Du skal minimum være fyldt 15 år, samt kunne bruge kort og kompas, være i almindelig fysisk form og kunne bære rygsæk på mindst 15 kg.