Tag med på Diamant i Marbæk plantage og giv dig selv en helt unik oplevelse.
Vil du finde dine grænser og testes i dem? Vil du opleve en uge i naturen, hvor varme hytter og lækker varm kakao er et NO GO? Så skal du tilmelde dig Diamant i Marbæk plantage.
Startdato: 17-10-2021 00:00
Slutdato: 23-10-2021 00:00
Pris: 1550 kr.
Tilmeldingsfrist: 08-10-2021
Max antal deltagere: 30
Arrangørs navn: Kongeå Distrikt
Arrangør e-mail: larsen@spejdernet.dk
Arrangør telefonnummer: 20321057
Stednavn: Skovhytterne
Adresse:
Øen 74
6710 Esbjerg V
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Diamant Skovhytterne

I uge 42 omdannes Marbæk plantage til et legeland for unge spejdere mellem 15 og 18 år, som tør en udfordring op.

I én uge skal du indgå i en patraulje, som du skal gøre alt sammen med. Sove, spise, arbejde og udvikle både dig selv og patruljen er kun nogle enkelte overskrifter, som Diamant i Marbæk plantage toppes af med.

Et Diamantkursus er ikke kun et kursus - Det er DIT kursus. Diamant er kurset hvor du finder dine grænser, hvor du tester dine grænser og hvor du bryder dine grænser. Diamant er kurset hvor vi skaber diamanter under pres, for kun under pres kan diamanter skabes. Diamanter skabt under pres hved hvad de står for, andre kan regne med dem & stole på dem og så er de modstandsdygtige og hårdføre. De er lavet af det seje stof.

Tag med til Marbæk plantage i uge 42 og oplev selv hvad Diamantkurset er. Kursusstaben står klar og de gør alt for at give dig en fuldt ud fantastisk oplevelse, som du kun kan få på et Diamantkursus.