Er du klar til det vildeste diamant kursus?
Marcus Brandt
Hvem har brug for søvn, når man kan lave fede spejderaktiviteter og få venner for livet? Find dine egne grænser og styrk sammenholdet i din patruljen - i får brug for alles kompetencer, når i er ømme steder i ikke vidste i havde og situationen begynder at spidse til!
Startdato: 16-10-2021 12:30
Slutdato: 23-10-2021 12:30
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-10-2021
Max antal deltagere: 56
Arrangørs navn: Ole Rømers Kurser
Arrangør e-mail: anine_nik@hotmail.com
Arrangør telefonnummer: 20687366
Stednavn: Oruphøj
Adresse:
Orupvej 6A, 4330 Hvalsø
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Diamant - Oruphøj

Er du klar til at tage skridtet? Kom med og oplev en helt ny side af spejderverdenen!

Vi kan garantere at det bliver hårdt, at du finder dig selv i yderst pressede situationer, at dine grænser bliver nået og at det ikke bliver nogen nem uge. Men fortvivl ej, for sammen med dine patruljemedlemmer, vil i lære at bruge hinandens styrker og svagheder og skabe et bånd, som ikke engang de mest umulige aktiviteter kan bryde!

Er du 15-18 år, så er det her lige noget for dig. Vi vil fokusere på at i lærer jer selv bedre at kende i løbet af kurset og samtidig udvikler jeres egne kompetencer. Hvordan håndterer du stressede situationer? Og hvordan håndterer andre stressede situationer? Tag erfaringerne med dig videre ud i verden.

Aktiviteter er noget der kun kan blive vildere og vildere - og vi har tænkt os at lave dem vildest! Ting du slet ikke havde forestillet dig kunne lade sig gøre - og da slet ikke midt ud i en skov om natten! Oplev spejder på en helt ny måde og få masser af inspiration med hjem i rygsækken.

Diamanter skabes under pres, det skal vi nok sørge for at i forstår betydningen af og sent vil glemme...

Hvem er vi?

Vi er en fast sammentømret stab, som tidligere har lavet kurset sammen, og vigtigst af alt, vi har selv deltaget i dem! Vi kender følelsen og ved hvordan vi bedst vejleder jer gennem jeres udfordringer. 
Vi rummer mange forskellige typer og kompetencer i vores stab, så der er altid en, som ved præcis hvordan du får det bedste ud af situationen. Har du brug for støtte, plads til udfoldelsesfrihed, et kram, en varm kop te eller en dårlig far-joke? Så er vi der for dig.

Læs mere om os på vores Facebookside Ole Rømers Kurser: https://www.facebook.com/OleRomersKurser 

Kurset bliver ikke det sammen uden dig, så skal du ikke med?!