Er du klar til en fantastisk oplevelse til efteråret?
Foto: Fredrik Lodberg Olsen
Er du klar til at opgive din skønhedssøvn, opleve et fantastisk fællesskab, opdage en muskelgruppe du ikke vidste du havde og samtidig blive klogere på dig selv?
Så er Diamant 166 på Næsbycentret lige dig!
Startdato: 10-10-2020 13:00
Slutdato: 17-10-2020 12:30
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 27-09-2020
Max antal deltagere: 36
Arrangørs navn: Jacob Kristian Andersen
Arrangør e-mail: diamantkursus166@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 29630639
Stednavn: Næsbycentret
Adresse:
Skelbyvej 126
4171 Glumsø

Diamant 166 - Næsbycentret

Diamanter skabes under pres - Er du klar til at blive én af dem? 


I efteråret vil du kunne få en oplevelse ud over det sædvanlige, når en veloplagt stab står klar til at modtage dig, til en uges kursus med en masse udfordrende og spændende aktiviteter.

På Diamant 166 vil du blive udfordret - både fysisk og mentalt, og du vil helt sikkert også finde nogle af dine grænser, og måske endda bryde dem!


Du vil opleve, at Diamant 166 bliver en uge i højt tempo, hvor du uundgåeligt vil komme til at lære dig selv og dine patruljekammerater bedre at kende.

Det vil blive tydeligt for dig og din patrulje, hvor jeres styrker og svagheder findes, når I bliver udfordret på mange forskellige måder i løbet af ugen, og tester jeres samarbejde til det yderste.


Under hele kurset vil der også være fokus på din personlige udvikling, gennem daglige samtaler med din personlige vejleder.

Du vil få værktøjer til at arbejde med dig selv, og sætte mål for din udvikling, som du kan bruge både på kurset og i fremtiden.

Ligeledes vil der være mulighed for at udfordre dig selv personligt, sådan at det kursus du gennemfører, vil være dit helt eget.

Er du klar til at opgive din skønhedssøvn, opleve et fantastisk fællesskab, opdage en muskelgruppe du ikke vidste du havde og samtidig blive klogere på dig selv? Så er Diamant 166 på Næsbycentret lige dig!


Vi ses til efteråret på Diamant 166 - Næsbycenteret