Har du lyst til at udforske klatringens muligheder?
Har du lyst til at kunne klatre og lede andre ud at klatre på en sikker og tryg måde? Har du lyst til at blive klatreinstruktør? Så er det nu du har muligheden for at blive træklatreinstruktør (TKI)
Startdato: 29-05-2020 19:00
Slutdato: 13-09-2020 16:00
Pris: 4500 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-05-2020
Max antal deltagere: 10
Arrangørs navn: Lasse Hansen
Arrangør e-mail: hansen.lasse@hotmail.com
Arrangør telefonnummer: 2891 8057
Stednavn: Houens Odde
Adresse:
Houens Odde 14-20
6000 Kolding
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Over 4 weekender vil du blive undervist af erfarne instruktører i træklatringens verden og muligheder. Du vil få indgående kendskab til udstyr, ruteføring, sikring, redninger og trækendskab, så du sikkert kan tage dine spejderne med ud og klatre. Kurset følger klatresamrådets normer og vil slutte af med en eksamen. Efter en bestået eksamen kan du kalde dig Træklatreinstruktør (TKI) og er godkendt til at kunne lede klatreaktiviteter i træer i henhold til KFUM-Spejdernes regler. 

Det praktiske og forudsætninger: 

· Erfaringer med klatring er en fordel, men ikke et must, derudover er det en fordel med okay fysisk grundform. 

· Kurset er kun tilgængeligt for spejdere 

· Det er et krav for at kunne gå til eksamen, at man bruger tid mellem kursusdatoerne på at træne – skal inden eksamen have toppet minimum 20 trætoppe. 

· Hvis du godt kunne tænke dig at lede en træklatreaktivitet, skal du udover en bestået eksamen have minimum et gyldigt 8 timers førstehjælpsbevis

· Inkluderet i prisen er forplejning, leje af grej, eksamensgebyr og 5 års medlemsskab af Dansk Træklatreforening. Derudover er det muligt at teste sit eget grej. 

Bemærk at kurset foregår over 4 weekender! 

Datoer: 29.maj-1.juni (pinsen – OBS vi er der også mandag), 19.-21. juni, 15.-16. august (indstillingsdag), 11.-13. september (eksamen)

Alle gange er det fra første aften ca. kl 20.00 til senest 17.00 den sidste dag, (dog er indstillingsdagene anderledes, mere info vil følge under kurset)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kursusleder!