Skal I med til en af de sidste hvide pletter på landkortet, når Alligatorløbet til ekspeditionen i 2022 søger mænd og kvinder, gerne unge og uerfarne, til en farefuld og vanskelig mission sydpå. Læs mere om de udfordringer, der venter jer herunder.
Tilmeldingen starter den onsdag 1. december kl 19:27.
Startdato: 05-02-2022 13:00
Slutdato: 06-02-2022 16:00
Pris: 600 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-12-2021
Max antal deltagere: 2
Arrangørs navn: Allikom
Arrangør e-mail: alligator@alligator.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Sverige
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Alligatorløbet 2022

Hvert år i begyndelsen af februar måned stævner ca. 75 sjak af 2 spejdere ud i årets dyst om Alligatorløbet. For at deltage i konkurrencen skal man være mellem 15 og 23 år, vandrepræmie for vindersjakket (en udstoppet alligator!), præmier til bedste newcomer-, pige- hhv. mix-sjak. Der er en  separat klasse for old-boys. Hvert års løb har et specikt tema, som opgaverne knytter sig til. Gå gerne på hjemmesiden / Facebook og studér universet lidt i forvejen. Løbet afvikles i det sydlige Sverige, oftest på Söderåsen. Det kræver rimelig god kondition og skrappe orienteringsevner for succesfuldt at kunne deltage. Derudover er det godt at kunne basale spejderfærdigheder, såsom båltænding, primitiv madlavning af avancerede opskrifter, koder, knob, håndværk osv. 

Løbet starter lørdag ca. kl. 18 og slutter søndag senest kl. 14. Man er undervejs det meste af tiden, forvent ikke at få sovet mange minutter. Ruten er ca. 30 km lang, ofte tilbagelægges 50-55 km. Løbet foregår uden elektroniske hjælpemidler (dvs. ingen GPS, ingen brug af smartphones osv.)

Vel mødt!