Tag med dine spejder kammerater på et online fotoløb, og bliv udfordret i forskellige kategorier.
Startdato: 15-05-2021 11:00
Slutdato: 16-05-2021 11:00
Pris: 0
Tilmeldingsfrist: 09-05-2021
Max antal deltagere: 99999
Arrangørs navn: Klan Nutcrackers
Arrangør e-mail: 24timermedselvudloeser@gmail.com
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Ved jer selv
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

24 Timer med selvudløser

24 TIMER MED SELVUDLØSER ER NU TILBAGE
24 timer med selvudløser er nu tilbage
Hver time vil der være en ny kategori, I skal tage et billede indenfor. Desuden vil der løbende komme ekstraopgaver, der kan skaffe dig og din patruljen endnu flere point. Denne gang er der to kategorier, man kan tilmelde sig i, den ene er for junior og trop, mens den anden er for senior+.

Jo bedre og mere kreativt et billede dig og din patrulje tager, desto flere points får I. Der vil være tre vindere i alt, en for bedste patrulje hos junior/trop, og en for bedste patrulje hos senior+, og den sidste er for det bedste billede!

 

Det er selvfølgelig gratis at deltage, og efter weekenden vil alle deltagere få tilsendt et fedt mærke, så I kan huske dette helt fantastiske døgn resten af jeres dage som spejdere!

Igen i år kommer alt til at foregå over Instagram, så gå allerede nu ind og følg os på “24timer_med_selvudloeser.” Minimum en fra patruljen skal derfor have Instagram, og ellers kan en leder måske hjælpe jer med at oprette en bruger derpå. Det er her ekstraopgaverne vil blive delt, og her jeres billeder skal deles.

 

En patrulje skal bestå af minimum 3 personer, og alle skal være fra samme kategori. Det vil sige, at man ikke må have 3 juniorer og 1 senior i samme patrulje. Men man må gerne have 3 juniorer og 2 tropsspejdere. Dog må der maksimalt være 7 personer i samme patrulje. Hvis dette antal er et problem, så kontakt os på nedenstående mail.

 

I kan finde begivenheden på Facebook her

 

Som noget nyt er der lavet en seddel der er klar til I kan rette til og dele ud til jeres spejdere, den finder I her

 

Så begynd allerede nu at dele begivenheden med ALLE jeres spejdervenner, så de også kan komme med til årets fedeste kamera-event! I må også meget gerne sige det i jeres spejdergruppe, og dele den på deres Facebook sider.

Hvis I har nogle spørgsmål, er I mere end velkomne til at skrive en mail på:

24timermedselvudloeser@gmail.com eller sende os en besked på Facebook.