Forfatter: Udfordrende aktiviteter - Ulve

Formål:

At ulvene lærer deres by at kende ved et stjerneløb.

Forberedelser:

Der tages i forvejen 7 billeder af bygninger og kendte steder i byen, disse printes ud og lamineres. På billederne skrives et kodebogstav. F.eks. Post 1 = S. Posterne forberedes og hænges op rundt omkring i byen inden mødets start

Beskrivelse:

Ulvene får udleveret et halvt billede af en butik eller et kendt sted i byen. De skal så ud og finde det rigtige billede, der hænger udenfor det pågældende hus /sted. Banden vender herefter tilbage til spejderhuset og får en ny halvdel til et andet sted. Billedet som de fandt ude i byen, skal de lade hænge, men skrive kodebogstavet ned. Billederne hænges op i rimelig afstand fra spejderhuset, så de kan nå at få de fleste kodebogstaver. F.eks. Kodeord: Spejder – dvs. 7 poster.

-Variation: SMS løb Byløbet kan også laves som et SMS løb. Ulvene får den næste post via en sms fra lederen. De skal så sende løsning på opgave/kodebogstav til lederen og han sender adresse på den næste posts beliggenhed.

-Variation: Hvad fatter gør er altid … Ulvene sendes ud i små bander og har et æble pr mand med. De går ud i byen og ser, hvad de kan bytte det til. Der går en leder med hver bande. Hvad kommer de hjem med og hvad har de skullet lave for det byttede.

Varighed

Materialer

Billeder af steder i byen Snore til at hænge billederne op.

Enheder

Deltagere

Min. 4