Forfatter: Johnny Ravn

Æbler tilberedt over bål.

Æblerne udhules, således at kernehuset fjernes.

Derefter fyldes æblet med rosiner og drysses i hullet fra kernehuset med sukker og evt. kanel.

Æblerne indpakkes herefter i stanniol og steges møre i gløder fra et mad- eller lejrbål.

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Materialer

Æbler Bål Rosiner Sukker Kanel Stanniol

Deltagere

Min. 3

Max. 36

Kompetencezoner