Skov-twister

Skov-Twister ligner alm. Twister. I Skov-Twister er farverne bare byttet ud med blade fra forskellige træsorter. Skov-Twister er en god leg til at øve træsorter.

Du skal bruge en spilleplade med 5-6 forskellige blade på. Se billede.

Spillepladen kan nemt laves ved at printe Skov-Twister-bladene 5 gange og klistre dem på et stykke plastic eller på gulvet.

Spillepladen skal være ca. 1.5 x 1.5 meter.

Hvis der ønskes en mere holdbar spilleplade, kan bladene lamineres, før de klistres på plasticstykket, eller de kan tapes helt over.

Derudover skal der bruges to terninger, den ene med bladene på. Bladene kan være Lind, bøg, pil, birk, ask og ahorn, som klistres på hver sin side af terningen.
Den anden terning markeres med henholdsvis højre hånd, venstre hånd, højre fod, venstre fod, et “løft-felt” og et “vælge-frit-felt” på siderne.

Nu kan der spilles. Spiller 1 starter med at kaste med terningerne, og I skal nu gøre det, terningerne viser, fx sætte højre hånd på pil. Spilleren må nu ikke flytte højre hånd, før spilleren igen slår højre hånd. Det er nu den næste spillers tur til at kaste med terningerne. Hvis en spiller ikke længere kan holde balancen og falder, er spilleren ude, og spillet fortsætter med de tilbageværende spillere. Den spiller, der rører jorden sidst, har vundet.

Deltagere
3
5
Udviklingsområder
Selvstændigt
Følelsesmæssigt
Socialt

Flere aktiviteter

Menu