Måske har I prøvet at spille keglebillard – det der spil, der minder om pool, men hvor nogen har mixet bordet med en bowlingbane… Nu kan I prøve at spille det i mega size!

Du skal bruge en bold, så stor som du overhovedet kan skaffe den. En kæmpe badebold; måske en af de store pilates-bolde. Så skal du have fat i en rafte, som kan anvendes som kø, altså til at skyde til bolden med. Og så en flok kegler. Det kunne godt være dine patruljemedlemmer, men du kunne jo også finde 5 stk. 1½ l sodavandsflasker.

Version 1

Lav en lille bane, som I rammer ind – ligesom banderne på et billardbord. En hurtig omgang pæle og rafter, eller måske har I bænke i spejderhuset, I kan stille op i stedet. Før bolden rammer keglerne, skal den ramme banden først – ellers går turen videre til næste spiller.

Version 2

Når I er superhårde til det der med flaskerne, kan I bruge hinanden som kegler – man må flytte sig en fodlængde, efter at bolden er skudt – men kun én gang pr. runde, så man skal lige økonomisere med sine centimeter!

Måske kan I gå sammen to og to for at styre raften… Og så er det ellers bare om at komme i gang og blive rigtige billard-hajer!

Lavet af
Rolandposten
Tid
30 – 60 min
Deltagere
3
9

Flere aktiviteter

Menu