Aktivitet

Batteriprojekt 2015 – Skraldeskurke

Skraldeskurke

FormĂĄl

Denne leg er til for at have det sjovt. Den vil desuden træne ulvenes høresans, og legen kan ikke fuldføres uden at være fokuseret.

Forberedelse

Alle ulvene skal medbringe et stykke affald hjemmefra. Hvis man som leder ikke mener, at børnene kan huske at gøre det, så kan I ledere selv medbringe skrald til aktiviteten.

Beskrivelse

Rammen om legen er, at der i byen er en genbrugsplads, hvor alt byens affald ligger. Genbrugspladsen er bevogtet af en skraldevogter, som desværre er blind. En af ulvene skal være skraldevogter og have bind for øjnene. Ulven skal sidde på græsset og have affaldet lagt omkring sig.

Grunden til, at skraldet skal vogtes, er, at der er skraldeskurke på spil, som vil stjæle skraldet for at sprede det rundt i byen. Alle de øvrige ulve er skraldeskurke.

For at undgå at skraldet bliver stjålet, har vogteren en sammenrullet avis i hånden. Når skurkene nærmer sig, skal vogteren slå ud efter skurkene. Rammes en skurk, så skal alt det stjålne skrald lægges tilbage.

Når alt skraldet er væk, tælles der op, hvem der har samlet mest. Den, der har samlet mest, er den nye skraldevogter. Har to skurke samlet lige meget, så bliver den, der er ramt færrest gange af avisen, vogter.

Flere aktiviteter

Menu