Aktivitet

Batteriprojekt 2015 – Skraldeskurke

Skraldeskurke

Formål

Denne leg er til for at have det sjovt. Den vil desuden tr√¶ne ulvenes h√łresans, og legen kan ikke fuldf√łres uden at v√¶re fokuseret.

Forberedelse

Alle ulvene skal medbringe et stykke affald hjemmefra. Hvis man som leder ikke mener, at b√łrnene kan huske at g√łre det, s√• kan I ledere selv medbringe skrald til aktiviteten.

Beskrivelse

Rammen om legen er, at der i byen er en genbrugsplads, hvor alt byens affald ligger. Genbrugspladsen er bevogtet af en skraldevogter, som desv√¶rre er blind. En af ulvene skal v√¶re skraldevogter og have bind for √łjnene. Ulven skal sidde p√• gr√¶sset og have affaldet lagt omkring sig.

Grunden til, at skraldet skal vogtes, er, at der er skraldeskurke p√• spil, som vil stj√¶le skraldet for at sprede det rundt i byen. Alle de √łvrige ulve er skraldeskurke.

For at undgå at skraldet bliver stjålet, har vogteren en sammenrullet avis i hånden. Når skurkene nærmer sig, skal vogteren slå ud efter skurkene. Rammes en skurk, så skal alt det stjålne skrald lægges tilbage.

Når alt skraldet er væk, tælles der op, hvem der har samlet mest. Den, der har samlet mest, er den nye skraldevogter. Har to skurke samlet lige meget, så bliver den, der er ramt færrest gange af avisen, vogter.

Flere aktiviteter

Menu