Foto: Johny Kristensen
03-08-2015
Lad spejderne tage ud på et løb omkring miljøet

QR løb

Formål

Denne aktivitet skal få spejderne til at diskutere og forholde sig til både store og små etiske dilemmaer, der har med miljøet og naturen at gøre.

 

Forberedelse

Bed spejderne om at medbringe opladte smartphones, som har et abonnement med data. Det er nok med én telefon per patrulje, så de kan eventuelt koordinere, hvem der tager en med.

 

Som ledere skal I printe følgende pdf og hænge alle siderne op i jeres lokalområde. Læg papiret i plasticlommer eller laminér det.


Bed spejderne om at installere en QR-kodescanner, hvis de ikke allerede har en.

Forslag til apps kan findes på følgende links:

Windows phone: kortlink.dk/h249

Android: kortlink.dk/funm

iOS: kortlink.dk/h248

 

Beskrivelse

Aktiviteten er et løb, hvor spejderne skal gå rundt til de ophængte stykker papir. På papirerne står et spørgsmål, og samtidig er der også en QR-kode.

 

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Enheder

Deltagere

Min. 4

Max. 20

QR løb
pdf imageDownload